skip to Main Content
+45 60 20 95 93 info@apofysio.dk

Prognosen var at hun skulle sidde i kørestolen resten af livet..

Susannes prognose var fra hospitalet, at hun skulle sidde i kørestol resten af livet. Kommunens vurdering var, at der ikke var grund til at gøre noget særligt, da hun var over 65 år. Heldigvis fik vi kontakt til Apfysio, så situationen blev en helt anden. I dag 2½  år efter Susannes blodprop går hun i hjemmet uden stok, hun tager med i byen, hun laver nogle gange mad, hun strikker og hun syr. Og endnu vigtigere hun har fået livsmodet tilbage. I starten gik hun to gange om ugen hos Apofysio, men nu kan hun nøjes med en gang. Der er så meget vi ikke kan endnu, så vi bruger gerne pengene på Susannes genoptræning, specielt fordi resultaterne er så fantastisk gode. Vi er Apofysio meget taknemmelige.

Min datter, Kathrine, er så heldig at være tilknyttet Apofysio.

Heldig fordi hun 1 time om ugen får en god og engageret træning. Fysioterapeut Rasmus er virkelig god for Kathrine. Den træning hun får af Rasmus og ind i mellem af Rikke, er uvurderlig. At have sin ugentlige gang hos Apofysio er meget opløftende. Der er altid en god stemning, latter og smil. Alle hilser på os, og vi føler os som en del af et fællesskab. Kathrine elsker de vittigheder Rasmus og Nils (Kathrines bonusfar) fyrer af. Rasmus er heller ikke karrig med at fortælle om sig selv. Fodbold er noget vi har til fælles, så det skal også vendes om mandagen. Godt vi er Brøndby-fan 3/4 af os. Med til mine oplevelser på klinikken er også, at I er meget fleksible. Jeg kommer ingen steder hvor, der bliver taget så meget hensyn. Man flytter gerne rundt, så det passer alle og man ikke mister træningstid. Så udover den gode virkning træningen har på Kathrine, nyder vi alle tre at være i et muntert selskab og dejlige omgivelser med smukke grønne planter. Allerbedste ønsker for Apofysio og alle de fantastiske medarbejdere.

Alle er meget søde, vi føler os velkomne og at man interesserer sig for os.

Helle og jeg er meget glade for at komme hos jer. Alle er meget søde, vi føler os velkomne og at man interesserer sig for os. Fagligt føler vi også at I er meget kompetente. Der er ingen tvivl om at Helle får noget ud af træningen. Det gik meget tilbage for hende både fysisk og mentalt i den periode hun ikke fik træning på grund af Corona .

Jeg kan anbefale dette tilbud

Jeg mistede mit liv i 2016. Dvs. det liv jeg kendte og holdt af, pga. en aneurisme (blødning) i hjernen. Jeg blev bevidst om mig selv og mit liv en lille måned senere, efter 5 uger i koma, 4 hjerneoperationer, 1 hjertestop og hjernehindebetændelse. Mit nye liv bød på en massiv hjerneskade og lammelse i venstre side - "Lorte liv" tænkte jeg. Så begyndte den lange rejse for at få førligheden tilbage. Efter et halvt år på Kurhus, kom jeg hjem til min egen bolig. Den kommunale træning var utrolig dårlig, så jeg kontaktede Apofysio, som jeg havde hørt om ad omveje. Siden januar 2017 har jeg rykket mig utrolig meget. Både de ugentlige træninger og hjemmetræningsøvelser har givet resultater. Min gangfunktion er nu meget mere stabil og sikker og min muskeltonus er meget bedre. Hvad er det så der gør Apofysio til et godt sted? Det er at terapeuterne er højt specialiserede inden for neurologien, så de forstår hvilke udfordringer den satans syge hjerne spiller puds for én undervejs. Det at træne i et miljø af forståelse, respekt og humor er lige noget der passer mig. Stedet er gennemsyret af høj faglighed og god humor. Dét at have sin egen terapeut der kender ens formåen og hele tiden prøver at rykke grænsen lidt mere - "Use it, or lose it". Det at min fysiske formåen er blevet så meget bedre gør mig også mere fri. Det værste har været at miste kontrollen over sin krop. Men den større fysiske kontakt, giver også mere lyst og mod på livet. - Jeg kan anbefale dette tilbud.  

Bare de bedste!

Et helt fantastisk team.

Jeg kan give Apofysio min varmeste anbefaling

Januar 2017 blev jeg indlagt  for en dobbeltsidet lungebetændelse. Pga. manglende omhu fra lægernes side satte slim sig fast i luftvejene og forårsagede hjertestop. Dele af min hjerne fik for lidt ilt, hvilket påvirkede min gang og mit sprog. Jeg søgte enhver offentlig og privat hjælp, men intet har vist sig så effektivt som Apofysio i Søborg. De højt specialiserede fysioterapeuter er i tilgift dygtige pædagoger, som også rådgiver de pårørende.  

Fysioterapeuterne i Apofysio er professionelle og engagerede

Man bliver budt velkommen af alle, der er dejlig stemning i klinikken og høj grad af samarbejde.

Kyndig inspiration i et professionelt miljø med humor og livsglæde

Efter 24 år med en apopleksi og selvtræning trængte jeg til en professionel træningspartner, der var opdateret på de sidste nye træningsmuligheder og som kunne sparre mine individuelle behov. Det fandt jeg hos Apofysio. Her fandt jeg kyndig inspiration i et professionelt miljø med humor og livsglæde. Det kan anbefales uanset om man er nytilskadekommet og har brug for genoptræning eller man er "gammel" og søger inspiration  

Jeg er blevet meget gladere end jeg var før

Det er simpelthen tæske godt det her! Jeg kan gå længere, og hvis jeg går i stå, har jeg lært selv at kunne komme i gang igen. Jeg er blevet meget gladere end jeg var før.

Jeg fik min hjerne til arbejde sammen med min krop igen

I Apofysio fik jeg min hjerne til arbejde sammen med min krop igen.  Jeg ved godt det kan lyde åndssvagt, men det er sådan jeg har det.

11 måneder efter blodproppen begyndte jeg at spille fodbold igen

Jeg er ikke i tvivl om at det program jeg gennemgik hos Apofysio har været medvirkende til at jeg hurtigt kom i gang igen, og nu stort set er uden fysiske mén efter blodproppen.

Vi har været meget glade for træningsforløbet i Apofysio

Det har været et fantastisk godt supplement til den faste træning som min mand Søren har haft. Personalet har vist stor forståelse og medfølelse for vores svære situation.

Back To Top