skip to Main Content
+45 60 20 95 93 info@apofysio.dk

Kyndig inspiration i et professionelt miljø med humor og livsglæde

Efter 24 år med en apopleksi og selvtræning trængte jeg til en professionel træningspartner, der var opdateret på de sidste nye træningsmuligheder og som kunne sparre mine individuelle behov. Det fandt jeg hos Apofysio. Her fandt jeg kyndig inspiration i et professionelt miljø med humor og livsglæde. Det kan anbefales uanset om man er nytilskadekommet og har brug for genoptræning eller man er "gammel" og søger inspiration  

Jeg er blevet meget gladere end jeg var før

Det er simpelthen tæske godt det her! Jeg kan gå længere, og hvis jeg går i stå, har jeg lært selv at kunne komme i gang igen. Jeg er blevet meget gladere end jeg var før.

Jeg fik min hjerne til arbejde sammen med min krop igen

I Apofysio fik jeg min hjerne til arbejde sammen med min krop igen.  Jeg ved godt det kan lyde åndssvagt, men det er sådan jeg har det.

11 måneder efter blodproppen begyndte jeg at spille fodbold igen

Jeg er ikke i tvivl om at det program jeg gennemgik hos Apofysio har været medvirkende til at jeg hurtigt kom i gang igen, og nu stort set er uden fysiske mén efter blodproppen.

Vi har været meget glade for træningsforløbet i Apofysio

Det har været et fantastisk godt supplement til den faste træning som min mand Søren har haft. Personalet har vist stor forståelse og medfølelse for vores svære situation.

Back To Top