skip to Main Content
+45 60 20 95 93 info@apofysio.dk

Hos os tager vi udgangspunkt i dig og dine mål

Vi tror på, at den gode relation og det nære kendskab til dig og dine pårørende, gør den helt store forskel i din genoptræning. Et træningsforløb hos os tager udgangspunkt i dig og dine mål, og sammen skræddersyer vi et forløb, som passer til netop dine ønsker og behov.

Vi tilbyder alle en gratis og uforpligtende førstegangskonsultation på klinikken. Læs mere her…

Hos Apofysio får du en professionel sparringspartner og specialiseret individuel genoptræning, som skal fungere som supplement til dit øvrige træningstilbud. Simpelthen fordi vi ved, at jo mere du træner, des bedre er dine muligheder for at forbedre dine udfordringer.

Træningen tager udgangspunkt i dig og dine ønsker. Vi sikrer, at vi sammen arbejder os i den rigtige retning gennem løbende test og målinger.

Udover mærkbar og målbar bedring, er formålet med et forløb hos os at gøre dig i stand til at kunne træne relevant og effektivt på egen hånd. Dette fordi vi ved, at hjernen er i stand til at lære livet igennem, hvorfor du også kan bedre dine udfordringer livet igennem. Vi ønsker at gøre dig terapeut-uafhængig, men for at kunne blive det, skal man skal vide, hvordan man træner korrekt – og dét vil vi gerne hjælpe dig med.

Hvem hjælper vi?

Vi er specialiseret inden for genoptræning af mennesker, som har følger efter en skade eller sygdom i hjernen. Vi varetager genoptræning efter fx blodprop, hjerneblødning, traumatisk hjerneskade, cerebral parese, sclerose og parkinson.

Vores mål er at få dig så selvstændig og uafhængig af andre som overhovedet muligt, så det er dig, der har kontrol over din skade eller sygdom – ikke omvendt.

Om du for nyligt er blevet ramt eller om det er mange år siden, betyder mindre hos os. Vi tager udgangspunkt i dig og din nuværende situation. Der er altid grund til at øge sin træningsindsats og det er aldrig for sent at blive bedre, hvis man er motiveret for det.

Kan jeg lære at gå igen?

Genoptræning efter en skade på hjernen er noget af det mest komplekse der findes.

Vi får ofte spørgsmål omkring, hvor langt vi forventer, man kan komme i sin genoptræning. Sandheden er, at ingen ved det. Vi kan dog ved din gratis undersøgelse give dig en umiddelbar vurdering af dit genoptræningspotentiale mht. at kunne bedre din gangfunktion. Vi har en meget ydmyg tilgang til vores speciale, og har gennem erfaring lært, at man ikke kan afskrive nogen, trods svære odds og lavt udgangspunkt. Samtidig kan man heller ikke garantere en effekt, da der er mange forskellige faktorer, som spiller ind. Vigtigst for at nå sine mål er at man går ind i det 100% helhjertet. Vores indsats er altid 100% og vi støtter dig hele vejen for at du kan nå dine mål for træningen.

Læs mere om gratis undersøgelse her…

Kan jeg lære at kunne bruge min arm igen?

Vi får ofte dette spørgsmål, og hvor ville det være skønt at kunne svare på. Men sandheden er, at ingen ved det.

Armens funktioner er komplekse og omfatter skulderblad, skulderled, albueled, håndled og fingerled. Alle disse led og leddenes muskulatur indgår i et samspil for at man fx kan række ud og gribe om en kop kaffe. Dette betyder at evnen til at gribe ikke kun er et spørgsmål om at kunne strække fingrene, men at man oftest vil starte med at skabe bedre forhold længere oppe fx ved skulderbladet.

Alle vil selvfølgelig kunne det hele med det samme, men sådan foregår det desværre ikke. Derfor er det altid vigtigt, at man får sat sig nogle realistiske delmål. Dette hjælper vi dig naturligvis med.

Hvor langt man kan komme i sin træning er individuel og afhængig af, hvordan din træning af din armfunktion har foregået indtil nu. Til din gratis undersøgelse giver vi dig vores ærlige vurdering af dit genoptræningspotentiale, samt hvordan du bedst kan komme videre i din træning.

Læs mere om gratis undersøgelse her…

Kan træning hjælpe på mine smerter?

I mange tilfælde kan træning bedre en smerteproblematik. I Apofysio arbejder vi med flere forskellige teknikker inden for smertelindring, afhængig af årsagen til smerte. Vi vil altid sigte mod at fjerne årsagen til din smerte. Midlet til dette er lige så forskelligt som årsagen til din smerte. Ved din gratis undersøgelse vil vi forsøge at klarlægge årsagen til smerten, og give dig vores vurdering på, hvordan du kan mindske denne.

Læs mere om gratis undersøgelse her…

Dækker den offentlige sygesikring?

Vi er en specialiseret privat klinik uden for den offentlige sygesikring, hvorfor din træning hos os ikke bliver dækket gennem den offentlige sygesikring. Det skal dog nævnes, at der er mulighed for et tilskud gennem Sygesikring Danmark, hvis man er medlem af gruppe 1,2 eller 5.

Er der mulighed for tilskud?

Der er flere muligheder for tilskud til et træningsforløb hos os:

– Sygesikring Danmark yder tilskud til medlemmer af gruppe 1,2 eller 5.

– Har man en privat sundhedsforsikring (oftest gennem sin arbejdsplads), er der hos nogle selskaber mulighed for fuldt eller delvist tilskud.

Hvorvidt man er berettiget til tilskud er altid op til den enkelte at klarlægge.

Hvad gør jeg med transport?

Vores lokaler ligger på Gladsaxevej 384, som har en stor gratis parkeringsplads tilknyttet. Det er dog vigtigt du spørger om en parkeringstilladelse første gang du ankommer i klinikken.

  • I egen bil er der fri parkering med parkeringstilladelse, som du kan afhente i klinikken.
  • Med offentlig transport kan man køre med bus 300S, 200S, 42, 166 og 250S som alle stopper i nærheden af klinikken.
  • Flex Trafik både bringer og henter ved døren.

Ved behov, kommer vi naturligvis gerne ud og hjælper dig.

Kan man komme ind med en kørestol?

Det kan man sagtens. Indgangen er i gadeniveau og der er automatiske døre.

Ved behov hjælper vi dig gerne trygt ind og ud.

Hvad gør man ved afbud?

Er du forhindret i at komme til din aftalte træningstid, bedes du hurtigst muligt kontakte din primære fysioterapeut pr. mail eller tlf.

Se kontaktinformationer her.

Personlig genoptræning

Find ud af hvordan du kommer i gang med din personlige genoptræning.

BLODPROP

Efter en skade på hjernen gælder det altid, at en intensiv indsats giver bedre resultater.

HJERNEBLØDNING

Den specialiserede træning består bl.a. i intensiv styrketræning og relevante funktionelle øvelser.

APOPLEKSI

Har du været ramt af enten en blodprop eller blødning på hjernen, er der altid grund til at genoptræne.

HJERNESKADE

Hos Apofysio varetager vi genoptræning af personer, der har været udsat for en traumatisk hjerneskade fx i forbindelse med trafikuheld eller fald.

SCLEROSE

Ja, sclerose er kronisk og vi kan ikke helbrede dig, men vi kan hjælpe dig med at holde trætheden og dine øvrige symptomer nede.

PARKINSON

Parkinson’s sygdom er en neurologisk sygdom, der påvirker både krop og hjerne. Men du kan mindske symptomerne og højne din livskvalitet med målrettet fysisk træning.

Back To Top