skip to Main Content
+45 60 20 95 93 info@apofysio.dk

[layerslider_vc id=”2″]

Apofysio

Gladsaxevej 384 st. tv.
2860 Søborg

Find vej

CVR: 38648519

Telefon

+45 60 20 95 93

Mail

Følg os på Facebook

Søren

soren@apofysio.dk
Telefon 60209593

Søren er fysioterapeut og indehaver af Apofysion. Søren har tidligere erfaring fra Glostrup Hospital, hvor han som fysioterapeut varetog længerevarende rehabiliteringsforløb med patienter ramt af enten blodprop eller blødning i hjernen.

Har også erfaring fra kommunalt regi, hvor han på Neurologi- og Rehabiliteringscenter København (NRK) ligeledes varetog fysioterapeutisk træning af borgere med hjerneskade.

Søren elsker mad! Både at spise det, men i lige så høj grad selv at lave det helt fra bunden. Derfor bruger Søren en stor del af sin fritid på madlavning til familie og venner. Madlavningen til vennerne foregår ofte udendørs over åben ild og i forbindelse med en kano- eller vandretur.

Søren bor i Valby med sin kone Louise og deres tre børn Holger, Frede og Edith.

Rikke

rikke@apofysio.dk
Telefon 60567952

Rikke er fysioterapeut og arbejder i Apofysio. Rikke har erfaring fra bl.a Taxhuset i Høje Taastrup, som er et botilbud for voksne med erhvervet hjerneskade.

Herudover har Rikke haft en vigtig rolle i etableringen af Københavns Kommunes tilbud til borgere ramt af en hjerneskade (Neurologi- og Rehabiliteringscenter København). Rikke varetog længerevarende rehabiliteringsforløb med indlagte borgere, men har også fungeret som faglig vejleder, og har stor erfaring i at undervise både fagpersoner og borgere.

Rikke elsker at rejse. Derfor har Rikke boet og arbejdet i b.la. England og Italien, før hun slog sig ned i Danmark og stiftede familie. Rikke elsker stadig at rejse og aller bedst er det, når hun kan kombinere det med hendes anden passion, nemlig korsang. Næste koncert er i USA til efteråret.

Rikke bor sammen med sin mand Jacob og deres to børn, Esther og Johannes. Familien inkluderer også 1 marsvin.

Mia

mia@apofysio.dk
Telefon 60530172

Mia er fysioterapeut og arbejder i Apofysio. Mia har tidligere erfaring som offentlig ansat fysioterapeut i det neurologiske team i Hvidovre kommune med speciale inden for genoptræning af borgere med neurologiske sygdomme eller skader på hjernen. Mia har endvidere erfaring fra Neurologi- og Rehabiliteringscenter København.

Mia er dedikeret gymnast, og har dyrket gymnastik i 25 år. Tidligere på eliteniveau og har bl.a. deltaget ved hele 4 verdensmesterskaber. I dag dyrker hun ikke længere gymnastik på eliteniveau, men er fortsat aktiv gymnast. Mia er altid glad og smilende og hendes positive tilgang til livet, smitter af på alle, hun omgås med.

Mia bor med sin kæreste og søn i København.

Susanne

susanne@apofysio.dk
Telefon 60545633

Susanne og er uddannet fysioterapeut ved Lund universitet, Sverige i 1999 og har siden 2004, udelukkende arbejdet indenfor det neurologiske speciale. Til at starte med i hospitalsregi, både på Hvidovre og Glostrup Hospitals Apopleksi afdeling og efterfølgende i kommunalt regi, Hjerneskade og Rehabiliteringscentret (Københavns kommune), med primær funktion som Klinisk Underviser i Fysioterapi. Susanne bruges endvidere som ekstern konsulent i forbindelse med undervisning inden for neurologi på fysioterapeutuddannelsen i København.

Susanne elsker sport, er selv aktiv både med løb og fodbold fitness og bruger ellers meget tid på sidelinjen når hendes børn spiller fodbold og håndbold. I gennem de svenske rødder er ski ferie et “must” hvert år.

Susanne bor i Glostrup med sin mand Jesper og deres 3 børn, Matilde, Jonatan og Tobias.

Louise

louise@apofysio.dk
Telefon 60209593

Louise er gynækologisk/urologisk fysioterapeut med speciale i dysfunktioner i bækkenbunden.

Louise arbejder på klinikken hver mandag, hvor hun rådgiver og behandler kvinder og mænd, der har problemer med inkontinens, forstoppelse eller har smerter fra bækkenbunden.
Bækkenbundstræning kan hjælpe dig med at genvinde kontrol og øge din livskvalitet.

Louise elsker at strikke, og gør det så ofte, hun kan komme af sted med det! Det er den bedste måde at tanke op på energi med tre små børn på 1, 3 og 6 år. Louise er gift med Søren.

Jakob

jakob@apofysio.dk
Telefon 60530192

Jakob Aaby er født i 1975 og uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København. Jakob har tidligere erfaring fra Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering / Traumatisk Hjerneskade, som er en del af Rigshospitalets Neurocenter og hjemmehørende på Hvidovre Hospital. Her varetog han længevarende rehabiliteringsforløb af patienter med svære traumatiske hjerneskader, hjerneblødninger eller blodpropper i hjernen.

Jakob er glad for at læse litteratur, gå i biografen, spille brætspil, rejse, og har en forkærlighed for Bornholm. Han løber ultraløb, dykker, kører mountainbike og holder meget af at være udendørs i naturen.

Jakob bor i Brønshøj med sine 2 børn.

Rasmus

rasmus@apofysio.dk
Telefon 60588027

Rasmus er uddannet fysioterapeut siden 2011 fra UCSJ i Næstved, og arbejder fuld tid i Apofysio. Rasmus har målrettet søgt arbejde i det neurologiske spaciale og har nu 7års erfaring fra bla Center for Neurorehabilitering – Kurhus. Men også akut neurologi fra nordsjællandshospital Hillerød.

Rasmus elsker mad og drikke, og måske især det sidste. Nogle vil mene han er lidt af en kaffe- og romnørd 🙂

Når Rasmus har tid til det træner han en del funktionel fitness (crossfit) . Her ud over løber Rasmus med udgangspunkt i barfodsløb, hvilket også er årsag til hans fodformede sko eller bare fødder, når I møder ham på klinikken.

Rasmus bor i Roskilde med sin hustru og 2 drenge Vilads og Linus

Merete

merete@apofysio.dk
Telefon 60513475 

Merete blev uddannet fysioterapeut i 2009 på VIA university college Århus.

Merete har siden færdiggørelsen af sin uddannelse arbejdet inden for det neurologiske felt og har målrettet efteruddannet sig til at kunne give personer med neurologiske lidelser en individuel optimal træning. De sidste fire år har hun været en del af det neurologiske team i Hvidovre Kommune, hvor hun har varetaget træning af borgere på den midlertidige døgnrehabilitering samt i forbindelse med ambulante forløb. Endvidere har Merete været på Hjerneskade og Rehabiliteringscenter København samt på Neuroklinik i Århus.

Merete kan godt lide at lave gymnastik, løbe, arbejde i haven, spise god mad og hun nyder gerne en god kop cappuccino.

Merete bor i Vanløse sammen med sin mand og to børn Christian og Asbjørn.

Back To Top