skip to Main Content
+45 60 20 95 93 info@apofysio.dk

Søren, indehaver af Apofysio, fysioterapeut

Søren er fysioterapeut og indehaver af Apofysion. Søren har tidligere erfaring fra Glostrup Hospital, hvor han som fysioterapeut varetog længerevarende rehabiliteringsforløb med patienter ramt af enten blodprop eller blødning i hjernen.

Har også erfaring fra kommunalt regi, hvor han på Neurologi- og Rehabiliteringscenter København (NRK) ligeledes varetog fysioterapeutisk træning af borgere med hjerneskade.

Søren elsker mad! Både at spise det, men i lige så høj grad selv at lave det helt fra bunden. Derfor bruger Søren en stor del af sin fritid på madlavning til familie og venner. Madlavningen til vennerne foregår ofte udendørs over åben ild og i forbindelse med en kano- eller vandretur.

Søren bor på Frederiksberg med sin kone Louise og deres to sønner Holger og Frede.

soren@apofysio.dk

TELEFON 60209593

Søren

MIA ER PÅ BARSEL

Mia er fysioterapeut og arbejder fuld tid i Apofysio. Mia har tidligere erfaring som offentlig ansat fysioterapeut på genoptræningscentret Krogstenshave i Hvidovre med speciale inden for genoptræning af borgere med neurologiske sygdomme eller skader på hjernen. Mia har endvidere erfaring fra Neurologi- og Rehabiliteringscenter København.

Mia er dedikeret gymnast, og har dyrket gymnastik i 22 år. Tidligere på eliteniveau og har bl.a. deltaget ved hele 4 verdensmesterskaber. I dag dyrker hun ikke længere gymnastik på eliteniveau, men er fortsat aktiv som træner. Mia er altid glad og smilende og hendes positive tilgang til livet, smitter af på alle, hun omgås med.

Mia bor med sin kæreste i København og er i øjeblikket på barsel.

Mia

Martin, fysioterapeut

Martin er fysioterapeut og arbejder deltid i Apofysio. Ved siden af Apofysio, arbejder Martin som fysioterapeut på Glostrup Træningscenter med primært speciale inden for træning og behandling af skulder og arm. Har siden 2012 været engageret i og medvirket til udvikling af netop dette behandlingsområde, og er Glostrup Træningscenters skulderfaglig vejleder.

Martin går meget op i god mad og drikke. Særligt det sidste, og i særdeleshed rom, er hans helt store passion. Af samme grund gik familiens sidste sommerferie til Caribien, da der netop dér var en sjælden rom, som Martin endnu ikke havde smagt. Herudover går Martin højt op i musik, særligt jazz har hans store interesse.

Martin bor i København med sin kone Thomasine og deres to sønner Marius og Theo.

martin@apofysio.dk

Martin

Rikke, fysioterapeut

Rikke er fysioterapeut og arbejder fuld tid i Apofysio. Rikke har erfaring fra bl.a Taxhuset i Høje Taastrup, som er et botilbud for voksne med erhvervet hjerneskade.

Herudover har Rikke haft en vigtig rolle i etableringen af Københavns Kommunes tilbud til borgere ramt af en hjerneskade (Neurologi- og Rehabiliteringscenter København). Rikke varetog længerevarende rehabiliteringsforløb med indlagte borgere, men har også fungeret som faglig vejleder, og har stor erfaring i at undervise både fagpersoner og borgere.

Rikke elsker at rejse. Derfor har Rikke boet og arbejdet i b.la. England og Italien, før hun slog sig ned i Danmark og stiftede familie. Rikke elsker stadig at rejse og aller bedst er det, når hun kan kombinere det med hendes anden passion, nemlig korsang. Næste koncert er i USA til efteråret.

Rikke bor sammen med sin mand Jacob og deres to børn, Esther og Johannes. Familien inkluderer også 2 marsvin.

rikke@apofysio.dk

TELEFON 60567952

Rikke

Susanne, fysioterapeut

Susanne og er uddannet fysioterapeut ved Lund universitet, Sverige i 1999 og har siden 2004, udelukkende arbejdet indenfor det neurologiske speciale. Til at starte med i hospitalsregi, både på Hvidovre og Glostrup Hospitals Apopleksi afdeling og efterfølgende i kommunalt regi, Hjerneskade og Rehabiliteringscentret (Københavns kommune), med primær funktion som Klinisk Underviser i Fysioterapi. Susanne bruges endvidere som ekstern konsulent i forbindelse med undervisning inden for neurologi på fysioterapeutuddannelsen i København.

Susanne elsker sport, er selv aktiv både med løb og fodbold fitness og bruger ellers meget tid på sidelinjen når hendes børn spiller fodbold og håndbold. I gennem de svenske rødder er ski ferie et “must” hvert år.

Susanne bor i Glostrup med sin mand Jesper og deres 3 børn, Matilde, Jonatan og Tobias.

susanne@apofysio.dk

TELEFON 60545633

Susanne

Louise, gynækologisk fysioterapeut

Louise Hein Sommer er gynækologisk fysioterapeut med speciale i inkontinens og underlivssmerter.

Louise arbejder på klinikken hver mandag, hvor hun undersøger og behandler kvinder og mænd, der har problemer med at holde på luft, afføring og/eller urin eller har smerter fra bækkenbunden.
Bækkenbundstræning kan hjælpe dig med at genvinde kontrol og øge din livskvalitet.

louise@apofysio.dk

TELEFON 60209593

Louise

Rasmus, fysioterapeut

TELEFON 60588027

Rasmus
Back To Top