skip to Main Content
+45 60 20 95 93 info@apofysio.dk

Meget mere end blot et træningstilbud

Et samarbejde med os er meget mere end bare træning. Selvfølgelig skal du i dit forløb bedre dine udfordringer, men endnu vigtigere er det, at du bliver klædt på til at kunne varetage korrekt og effektiv træning på egen hånd.

At have en skade eller sygdom på hjernen er en alvorlig ting, og for at kunne leve dit og din families liv videre på den bedst mulige måde, er det nødvendigt at fortsætte træningen livet igennem.

Inddragelse af pårørende

Når et familiemedlem rammes af en skade eller sygdom på hjernen, påvirker det hele familien. Har man ikke prøvet det, kan man ikke forestille sig, hvor hårdt det er for hele familien at skulle forholde og tilpasse sig den nye situation.

Vi ser de pårørende som en vigtig del af træningsforløbet, og inddrager derfor dine pårørende, hvor og når det er relevant.

Kommunernes medspiller

For at du skal få mest ud af din træning, er det vigtigt, at vi samarbejder med kommunen. Både mht. planlægning af træningstider, men også at vi træner hen mod de samme mål. Dette rækker langt bredere end selve træningsdelen, da vi også hjælper med kontakt til egen læge, bandagister, visitatorer og hjerneskadekoordinatorer.

Din situation og dine udfordringer – vi hjælper dig hele vejen rundt.

FØRSTEGANGSKONSULTATION

Vi tilbyder altid, at man kommer ud til en gratis og uforpligtende førstegangkonsultation, før man opstarter et evt. træningssamarbejde med os.

Gratis

KORT TRÆNINGSFORLØB

Kort træningsforløb á 4 x individuelle konsultationer.

Dette forløb henvender sig til dig, som har behov for en optimering af egne selvtræningsøvelser og evt. oplæring i nye.

5995,- kr.

ENKELTSTÅENDE KONSULTATION

Dette henvender sig til dig, som har behov for fx supervision eller justering/tilpasning af eksisterende træningsøvelser.

1495,- kr.

TRÆNINGSFORLØB

Træningsforløb á 10 individuelle træningssessioner. Anvendes som supplement til sideløbende kommunalt træningstilbud for at øge træningsmængde og intensitet.

Ud over en fysisk bedring, er formålet med forløbet, at du undervejs oplæres i korrekt selvtræning, så du kan blive terapeutuafhængig.

12.500,- kr.

Back To Top